Lakbehandling af gulv der sikrer en flot og slidstærk overflade

Har du et smukt trægulv, og kunne du tænke dig at sikre, at gulvet forbliver flot i de næste mange år, så kan en lakbehandling af gulv være den rette løsning for at passe godt på gulvet.

Hos Bruuns Gulvafslibning har vi over 25 års erfaring med behandling af gulv, herunder blandt andet gulvlakering, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for både private såvel som forskellige former for erhverv i Pandrup, Brønderslev, Aalborg og andre omkringliggende områder.

Hvorfor vælge en lakbehandling af gulv?

Der er en række gode grunde til lige netop at vælge en gulvbehandling i form af lakering af gulv. Lakerede gulve har en meget slidstærk overflade, og de er nemme at vedligeholde.

Jo flere lag lak gulvet får, jo bedre beskyttet er gulvet. Normalt lakeres et trægulv to gange, men ønsker du et ekstra slidstærkt gulv, skal det have tre gange lak.

Med en lakbehandling af gulv får du et smukt gulv, der kan holde sig pænt i flere år, inden det er nødvendigt at lakere gulvet igen.

Vælg mellem forskellige typer lak

Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer lak, så du kan få et resultat, der passer til dig og din bolig. Du kan vælge mellem følgende laktyper:

  • Mat lak
  • Halvmat lak
  • Blank lak

Det er desuden muligt at lægge en mat lak ovenpå et oliebehandlet gulv for at beskytte og behandle træet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvlakering

Har du nogle spørgsmål omkring lakbehandling af gulv, ønsker du at høre mere om vores arbejdsgang, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente en billig pris på? Så kontakt os allerede i dag på telefon 40 31 58 91, e-mail bruunsgulvafslibning@gmail.com.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du gerne i kontakt med os?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bruuns gulvafslibning

Stadionvej 6

9490 Kaas/Pandrup

​CVR: 27191177

Kontakt os

Telefon: 40 31 58 91

E-mail: bruunsgulvafslibning@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket