Gulvafslibning og gulvbehandling

Er dit trægulv ridset, misfarvet eller trist at se på, så kan en gulvslibning være den helt rette løsning, hvis du ønsker at give det gamle gulv nyt liv, og det kan vi hos Bruuns Gulvafslibning hjælpe dig med. Vi kører blandt andet ud til både private og erhverv i Pandrup, Aalborg, Brønderslev og mange andre omkringliggende områder for at udføre gulvafhøvling og en efterfølgende overfladebehandling, og vi kommer også gerne forbi dig.

Gulvafslibning i dag giver kun meget få støvgener, idet en moderne slibemaskine opsuger næsten 100 % af støvet.

Få et flot og holdbart resultat med en ny overfladebehandling

Med en gulvafslibning fjernes den gamle overfladebehandling og ca. 1 mm af træet, så man kommer ned til det ”rene” træ. Da træ er en levende organisme, som har fugt i sig, er det nødvendigt at overfladebehandle gulvet igen efter afslibning af gulve. Når træet er blevet overfladebehandlet, vil du herefter undgå udtørring, sprækker og misfarvning i gulvet.

Vi tilbyder flere forskellige overfladebehandlinger, så du har mulighed for at få lige netop det resultat, du ønsker. Du kan vælge mellem:

Vi benytter kun gulvprodukter af høj kvalitet, og som har en lang levetid.

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser på slibning af gulve afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter gulv du skal have slebet, og hvilken efterfølgende overfladebehandling du vælger. Vi tilbyder dog altid en billig pris på vores arbejde, uden at vi går på kompromis med kvaliteten og vores gode service.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på gulvafslibning, eller har du brug for rådgivning og vejledning omkring valg af overfladebehandling, hører vi meget gerne fra dig. Du kan enten ringe til os på telefon 40 31 58 91, men du kan også skrive til vores e-mail bruunsgulvafslibning@gmail.com.

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du gerne i kontakt med os?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bruuns gulvafslibning

Stadionvej 6

9490 Kaas/Pandrup

​CVR: 27191177

Kontakt os

Telefon: 40 31 58 91

E-mail: bruunsgulvafslibning@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket